Vacatures

Voor onze Verberne drogisterijen zijn wij op zoek naar:

BBL-ERS van MBO Detailhandel niveau 2 t/m 4

Op dit moment zijn wij op zoek naar BBL-ers die MBO detailhandel volgen op niveau 2 t/m 4. Ben je hierin geinteresseerd? Schrijf dan een sollicitatiebrief naar tanja@drogisterijverberne.nl.

Open sollicitaite

Wij staan altijd open voor nieuw talent. Dus voor alle functies kun je een open sollicitatiebrief met je motivatie en CV (eventueel met pasfoto) per mail versturen naar Drogisterij Verberne BV ter attentie van Tanja Kleuver: tanja@drogisterijverberne.nl. Je zult altijd een reactie van ons ontvangen en je sollicitatiebrief houden we in portefeuille.

In onze filialen kun je ook een sollicitatieformulier ophalen. Het ingevulde formulier mag je inleveren bij de bedrijfsleiding van het filiaal.

Stages
Ben je op zoek naar een stageplaats? Dan kun je bij ons in veel gevallen terecht. Wij nemen BOL- & BBL-stagiairs aan van het ROC niveau 2 t/m 4. Bij Drogisterij Verberne ben je elke dag volop met klanten bezig. Je verricht verkoopwerkzaamheden, zorg je dat de winkel er top uitziet en verwerk je vracht en voorraden. Wij vragen een klantvriendelijke instelling, flexibiliteit en commerciële inslag. Daarbij is een goede persoonlijke presentatie belangrijk. Als je leert voor een MBO diploma Groot- & Detailhandel (alle niveau’s), maar ook Commercie & Verkoop, dan ben je bij Drogisterij Verberne aan het goede adres!

Wil je meer weten? Stuur een e-mail met je vragen naar Drogisterij Verberne BV ter attentie van Tanja Kleuver: tanja@drogisterijverberne.nl of neem dan telefonisch contact op met via 0229-277555 (alleen op dinsdag en donderdag).